آموزش ویدیوی تغییر رمز وردپرس از طریق phpMyAdmin
آیا می خواهید رمز عبور سایت وردپرسی خود را با استفاده از phpMyAdmin تغییر دهید ؟
اگر رمز عبور پیشخوان سایت وردپرسی خود را فراموش کرده اید و قادر به بازنشانی رمز عبور وردپرس خود نیستید، راهی برای تغییر یا ریست مستقیم رمز عبور وردپرس در پایگاه داده وردپرس با استفاده از phpMyAdmin وجود دارد.
در این مقاله، به شما آموزش خواهیم داد که چگونه به راحتی رمز عبور وردپرس را از phpMyAdmin بازنشانی کنید.
دلیل ریست رمز وردپرس از طریق phpMyAdmin چیست ؟
برای تغییر رمز عبور یک سایت وردپرسی، راه های زیادی مانند روش فراموشی رمز عبور وجود دارد و کاربران به آسانی میتوانند با باز کردن صفحه wp-admin و از لینک پایین آن صفحه اقدام به تغییر رمز عبور سایت خود کنند.
با این حال اگر به آن آدرس ایمیل دسترسی ندارید یا سایت وردپرس شما قادر به ارسال ایمیل نیست، امکان بازنشانی رمز عبور وجود ندارد و در چنین شرایطی باید رمز عبور وردپرس خود را به طور مستقیم در پایگاه داده بازنشانی کنید. ساده ترین راه برای انجام این کار استفاده از phpMyAdmin است.
چطور رمز ادمین وردپرس را از طریق phpMyAdmin ریست کنیم ؟
ابتدا باید به پنل مدیریت cPanel هاستینگ وردپرس خود وارد شوید. سپس، به بخش پایگاههای داده (Databases) بروید و روی آیکن phpMyAdmin کلیک کنید.
چند لحظه صبر کنید تا phpMyAdmin باز شود و از سمت چپ پنل باز شده دیتابیس مد نظر خود را انتخاب کنید.
با انتخاب دیتابیس انتخاب شده از سمت راست تصویر شما نام جداول دیتابیس را مشاهده خواهید کرد که باید روی جدول wp_users را انتخاب کنید.
اکنون لیست کاربران در جدول کاربران وردپرس خود را مشاهده میکنید. بر روی دکمه ویرایش (edit) در کنار نام کاربری که میخواهید رمز عبورش را تغییر دهید، کلیک کنید.
در فیلد user_pass باید مقدار موجود را حذف کرده و رمز عبور جدید خود را جایگزین کنید. در ستون Function، گزینه MD5 را از منوی کشویی انتخاب کرده و سپس روی دکمه Go در پایین فرم کلیک کنید.
اکنون رمز عبور شما با استفاده از کد MD5 رمزنگاری شده و سپس در پایگاه داده ذخیره خواهد شد.
جمع بندی
شما با موفقیت رمز عبور وردپرس خود را با استفاده از phpMyAdmin تغییر دادید. ممکن است برخی از شما کنجکاو باشید که چرا ما از کد MD5 برای رمزنگاری رمز عبور استفاده کردیم. وردپرس قبلاً از MD5 برای رمزنگاری رمز عبور استفاده می کرد اما از وردپرس 2.5 به بعد از فناوری های رمزنگاری قوی تری استفاده می کند. با این حال وردپرس همچنان MD5 را برای سازگاری با نسخه های قدیمی تر تشخیص می دهد. به محض ورود به سیستم با استفاده از رشته رمز عبوری که به صورت کد MD5 ذخیره شده است، وردپرس به طور خودکار آن را برای استفاده از الگوریتم های رمزنگاری جدیدتر تغییر می دهد.
امیدواریم این آموزش نیز مانند دیگر آموزش های وب آیدین مورد پسند شما قرار گرفته باشد و در صورتی که در خصوص تغییر رمز وردپرس از طریق phpmyadmin خود اقدام کرده اید اما دچار مشکل بودید می توانید این مشکل را از طریق تیکت به اطلاع کارشناسان وب آیدین برسانید تا سریعا بررسی و حل شود.
ممنون خیلی کارامد بود