آموزش های وردپرس

نحوه رفع خطای «Allowed Memory Size Exhausted» در وردپرس

رفع خطای «Allowed Memory Size Exhausted» یا به فارسی «اندازه حافظه مجاز تمام شده» در وردپرس به صورت کلی در مورد افزایش محدودیت حافظه PHP در وردپرس است. برای حل این مشکل راه های مختلفی برای انجام آن وجود دارد که در این آموزش به آنها می پردازیم :

ویرایش فایل wp-config.php
ویرایش فایل php.ini
ویرایش فایل htaccess.

موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

ویرایش فایل wp-config.php

ویرایش فایل wp-config.php ساده ترین راه افزایش محدودیت حافظه PHP در وردپرس است. در این روش فایل wp-config.php را ویرایش می کنیم. اطمینان حاصل کنید که قبل از ویرایش، از فایل wp-config کامپیوتر خود نسخه پشتیبان تهیه کرده اید، تا در صورت بروز هرگونه مشکل به حالت اول باز گردانید

اکنون، برای رفع خطای «Allowed Memory Size Exhausted»، کافی است کد زیر را در فایل قبل از خطی که می‌گوید «That’s all, stop editing! Happy blogging”» اضافه کنید.

ویرایش فایل php.ini

فایل php.ini یک فایل کافنیگ است که می توان از آن برای کنترل محدودیت های منابع استفاده کرد. زمانی که یک اسکریپت PHP اجرا می شود یا زمانی که PHP شروع می شود خوانده می شود. در مورد نصب زنده، فایل php.ini را در root نصب خود پیدا خواهید کرد، یعنی در پوشه /public_html/. در بیشتر موارد، فایل توسط هاست شما تنظیم می شود. به عنوان مثال، اگر از Cpanel به عنوان کنترل پنل خود استفاده می کنید، مطمئن شوید که کادر “Show Hidden Files” را علامت زده و برو را بزنید. قبل از ویرایش فایل حتما از آن نسخه پشتیبان تهیه کنید.

حالا فایل را باز کنید و خط زیر را در کد اضافه کنید:

در نهایت save را بزنید و فایل را ببندید.

 ویرایش فایل htaccess

اگر ویرایش فایل php.ini برای افزایش محدودیت PHP در وردپرس کار نکرد، می‌توانید فایل htaccess. را ویرایش کنید. شما این فایل را در Root فایل های وردپرس خود خواهید یافت. توصیه می شود در صورت نیاز به فایل اصلی از این فایل نسخه پشتیبان تهیه کنید.

برای افزایش محدودیت حافظه کد زیر را به پایین فایل اضافه کنید:

تغییرات را ذخیره کنید و بررسی کنید که آیا خطای “Allowed Memory Size Exhausted” حل شده است یا خیر.

در سیپنل به بدون نیاز به دستور نویسی

 

نحوه رفع خطای «Allowed Memory Size Exhausted» در وردپرس

یکی از دیگر روش های افزایش مقادیر تغییر از طریق MultiPHP INI Editor و Select PHP Version می باشد، کافی است وارد سیپنل شوید و طبق تصویر ارسالی مقادیر رم را افزایش دهید

در این آموزش 3 روش برای تغییر مقدار Allowed Memory Size خدمتتان عرض کردیم، امیدواریم این آموزش نیز مانند دیگر آموزش های ارائه شده وب آیدین مورد توجه شما قرار گرفته باشد و توانسته باشید نسبت به حل خطای مموری در وردپرس اقدام کرده باشید، در آخر اگر هنوز مشکل شما حل نشده است می توانید در بخش کامنت ها مشکل خود را بیان کنید تا سریعا به آن پاسخ دهیم.

 

آیدین حسینی

آیدین فارغ التحصیل رشته علوم کامپیوتر است، او همچنین سالهاست که در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کند و به کسب اطلاعات در ابعادی وسیع تر پرداخته و توانسته در حوزه هایی چون DevOps گام بردارد. او به هر کاری که انجام می‌دهد علاقه مند و عاشق سفر است و هر زمان که از برنامه کاری شلوغ خود خارج می‌شود به طبیعت رفته و از آن لذت می برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا