آموزش های وردپرس

بهترین نسخه php برای وردپرس

PHP یک زبان اسکریپت نویسی پرکاربرد سمت سرور است. زبان PHP متن‌باز (Open Source) بوده و عمدتا برای توسعه وب در نظر گرفته شده است. وردپرس یکی از سیستم های مدیریت محتوای پرکاربرد است که PHP از آن‌ها پشتیبانی می‌کند.

در این مقاله، ما در مورد نقش اساسی PHP در عملکرد، سفارشی‌سازی و تشخیص مشکلات یک وب‌سایت وردپرس صحبت خواهیم کرد. همچنین سازگاری و استفاده‌ای را که وردپرس از PHP نیاز دارد و اهمیت پایبندی به به‌روزرسانی‌های نسخه PHP را مورد بحث قرار خواهیم داد.

PHP توسط میلیون ها وب سایت و برنامه کاربردی وب مورد استفاده قرار می گیرد. طبق آمار استفاده از PHP برای وب سایت ها که در زمان نگارش این مقاله از w3techs به دست آمده، این زبان در 76.9 درصد از کل وب سایت هایی که زبان برنامه نویسی سمت سرور آنها شناخته شده است، به کار گرفته می شود.

نقش PHP در یک وبسایت وردپرسی

PHP یک زبان متن‌باز است که برای عملکرد وردپرس ضروری است. درواقع، PHP زبان موتور محرکی است که وردپرس را به حرکت درمی‌آورد.

PHP مجموعه‌ای از وظایف را برای ارائه خدمات به یک وب‌سایت انجام می‌دهد، از جمله رسیدگی به تمام درخواست‌های صفحه و اجرای فرآیندهای پس‌زمینه. این زبان در نمایش صفحات وب، پردازش ارسال فرم‌ها و مدیریت تعامل با پایگاه داده نقشی اساسی دارد. اجزای کلیدی سیستم مدیریت محتوا (CMS) مانند احراز هویت کاربر و تعامل با پایگاه داده با PHP نوشته شده‌اند.

علاوه بر این، PHP وظیفه شکل دادن و نمایش طراحی وب‌سایت و تولید فعال HTML را برعهده دارد. این زبان صفحات وب را که کاربران مشاهده و با آن‌ها تعامل می‌کنند، ایجاد می‌کند و بدین ترتیب عملکرد پویای طراحی سایت شما را تضمین می‌نماید.

PHP همچنین ابزار شخصی‌سازی شماست. با کمک API‌های وردپرس، PHP به توسعه‌دهندگان و مالکان وب‌سایت این امکان را می‌دهد تا با استفاده از «PHP magic» تم‌ها، قالب‌ها، افزونه‌ها و ویژگی‌های سفارشی بسازند.

در نهایت، هنگامی که مشکلی پیش می‌آید، PHP نقش یک کارآگاه را ایفا می‌کند. این زبان خطاها را گزارش و ثبت می‌کند و به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا مشکلات موجود در تم‌ها، افزونه‌ها یا کدهای سفارشی را ردیابی و رفع نمایند.

بنابراین، به طور خلاصه، PHP کارهای مهم زیادی را برای وب‌سایت وردپرسی شما به طور نامحسوس انجام می‌دهد و اطمینان حاصل می‌کند که همه چیز به ‌درستی کار می‌کند. درک چگونگی جایگاه PHP در وردپرس برای هرکسی که با این پلتفرم کار می‌کند، ضروری است.

پشتیبانی PHP وردپرس

وردپرس همواره برای همگام ماندن با توسعه‌ی PHP تلاش می‌کند. این کار با اطمینان از پشتیبانی از نسخه‌های جدید PHP به محض رسیدن آن‌ها به مرحله‌ی «تثبیت ویژگی‌ها» و آغاز برچسب‌گذاری نسخه‌های بتا صورت می‌گیرد.

این رویکرد باعث می‌شود وردپرس از لزومِ برچیدن یا بازسازی کارهایی که در صورت حذف یا تغییر یک قابلیت برنامه‌ریزی‌شده در PHP طی توسعه رخ می‌دهد، جلوگیری کند. به بیان دیگر، این کار تضمین می‌کند که وردپرس از تغییرات ناگهانیِ PHP غافلگیر نشده و بتواند به شکل روان با نسخه‌های جدید سازگار شود.

نسخه موردنیاز PHP در وردپرس

وردپرس برای اطمینان از عملکرد صحیح وب‌سایت، دارای الزامات خاصی برای PHP و سرور است. گرچه به صورت فنی امکان اجرای وردپرس روی تنظیمات قدیمی‌تر وجود دارد، اما این کار ایده‌آل نیست و می‌تواند باعث ایجاد مشکلات احتمالی و کاهش سرعت عملکرد وب‌سایت شود. این الزامات به منظور به حداقل رساندن مشکلات هنگام راه‌اندازی یک وب‌سایت وردپرسی تدوین شده‌اند. وردپرس با انتشار هر نسخه جدید، بهترین گزینه‌های نسخه‌های قابل استفاده PHP را نیز پیشنهاد می‌دهد.

در حال حاضر، برای دستیابی به بهترین عملکرد، امنیت و پشتیبانی از ویژگی‌ها، وردپرس استفاده از PHP نسخه 8.1 یا بالاتر را توصیه می‌کند. نسخه‌های پایدار قبلی PHP 7.3 و PHP 7.4 به پایان عمر خود (EOL) رسیده‌اند.

توجه نمایید درحال حاضر یعنی زمانی که این مقاله نوشته می‌شود بهترین نسخه PHP برای کاربران ایرانی نسخه 7.4 ALT می‌باشد زیرا این نسخه با تمامی افزونه ها و قالب های ایرانی سازگار است و مشکل امنیتی نیز ندارد.

حداقل نسخه PHP مورد نیاز وردپرس

وردپرس برای اجرای صحیح خود و پلاگین ها و قالب ها نیاز به حداقل نسخه PHP 5.6 دارد، اما مسئله‌ی مهم این است که از آنجایی که نسخه‌های قدیمی‌تر PHP دیگر به طور فعال پشتیبانی نمی‌شوند، دیر یا زود با مشکلات امنیتی و عملکردی مواجه خواهید شد. به عبارت دیگر، این نسخه‌ها دیگر به‌روزرسانی امنیتی دریافت نمی‌کنند و در نتیجه وب‌سایت شما در معرض خطرات امنیتی بیشتری قرار می‌گیرد. همچنین ممکن است با کاهش کارایی و کندی در عملکرد وب‌سایت روبرو شوید.

به همین دلیل است که ما در وب آیدین، اکیدا توصیه می‌کنیم از نسخه‌های قدیمی‌تر PHP استفاده نکنید. زیرا نسخه های قدیمی PHP می‌تواند تأثیر منفی و مخرب بر امنیت و عملکرد وب‌سایت وردپرس شما داشته باشد.

نسخه‌های جدید PHP به‌روزرسانی‌ها و بهبود‌هایی را به همراه دارند اما ممکن است سازگاری با کدهای قدیمی‌تر را بر هم بزنند. این نکته اهمیت به‌روزرسانی‌های منظم را برجسته می‌کند. در حالی که هسته وردپرس معمولاً پایدار باقی می‌ماند، توسعه‌دهندگان افزونه و قالب باید سازگاری محصولات خود با نسخه‌های جدید PHP را تضمین کنند. بنابراین، برای حفظ امنیت، عملکرد و سازگاری وب‌سایت خود، به روز نگه داشتن تمام اجزای وردپرس، از جمله هسته، افزونه‌ها و قالب‌ها ضروری است.

جمع بندی

در این مقاله بررسی کردیم که چگونه PHP موتور محرک وردپرس است، امکان شخصی‌سازی را فراهم می‌کند و به کاربران در حل مشکلات کمک می‌کند. همچنین بر اهمیت به‌روز ماندن برای حفظ امنیت و عملکرد بهینه تأکید کردیم و نکاتی در مورد نحوه ارتقاء نسخه PHP ارائه دادیم.

آیدین حسینی

آیدین فارغ التحصیل رشته علوم کامپیوتر است، او همچنین سالهاست که در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کند و به کسب اطلاعات در ابعادی وسیع تر پرداخته و توانسته در حوزه هایی چون DevOps گام بردارد. او به هر کاری که انجام می‌دهد علاقه مند و عاشق سفر است و هر زمان که از برنامه کاری شلوغ خود خارج می‌شود به طبیعت رفته و از آن لذت می برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا